Celal Sönmez Ortaokulu

WEB https://celalsonmezortaokulu.meb.k12.tr
Adres : GÜZELYURT MAH. Ş.KOM.ER MUSTAFA GÖKTÜRK CAD. CELAL SÖNMEZ İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 AKSU / ANTALYA
VİZYON : Celal Sönmez OrtaOkulu olarak zamanın ve emeğin kıymetini bilen, geçmişinden dersler çıkararak geleceğe umutla bakan, kaliteyi yaşam biçimi haline getiren, güzel ülkemizi uygarlık seviyesinin üstünde tutmak için sürekli öğrenen ve gelişen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların yurt sevgisi ile dolu Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış, geleceğe umutla bakan, kendisi ve çevresi ile barışık, bilgili, becerikli, cesur, ülke kalkınmasına katkı sağlayan, kendini önemseyen özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak, öğrenci veli ve çevrenin beklentilerine yanıt vermek, çevremizi güneş gibi aydınlatmak için varız.
BAŞARILAR :

Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi Halk Otobüsleri (AC03 - AF04), Tramvay
Yerleşim Yeri : Merkez İlçe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine :13km İlçe Merkezine : 5km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak Bilim Fuarı etkinlikleri yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : eTwinning projeleri uygulanmaktadır.